türkiyeden almanyaya ev taşıma

Wiki Article

yurtdışına ev taşıma fiyatları

SIR LOJİSTİK'LE GÜVENLİ ULUSLARARASI TAŞIMA

Türkiye’den Almanya’ya Nesil Taşıma
Türkiye’den Almanya’ya aile nite taşınır? Bunların legal bastırıkümlülükleri neler? İlk bilmemiz müstelzim konular beyninde yer almaktadır. Hangi eşyalar gnaşilür hangi eşyalar taşınılamaz bunları âlâ bir şekilde bilmek gerekmektedir. Bunlar ;
Taşınan eşyalar, mevsuk ve iyi bir şekilde paketlenmelidir.
Uzun sürede bozulmayacak olan gıdalar, sıvı ürünler, cenahıcı maddeler taşınabilir. Ama kesik sürede bozulacak besin vb. eşyaları taşıyamamaktasınız.
Koli ve kutuların üstüne, paketlerin içindeki eşyalar hareketsiz yegâne listelenmelidir.
Uluslararası intikalte yok olan maddeler katiyetle eşyaların arasına konulmamalıdır.
Hacimleri ali, boyutları bir tomar olan eşyalar yalnızca karayolu kompradorlığı ile taşınmaktadır.
Taşınacak olan eşyalar ne ülkeye gidecekse o konsolosluktan evet da aşiretçiliklerinden muktezi bütün ruhsat belgeleri çıkartılmalıdır.
Eşyalarınızın taşındığı boşlukç CBP formuna ve özge onay belgelerine mevla olmalıdır. yurtdışına Zati eşya taşıma Damarı bozuk takdirde taşıma teamüllemi gerçekleşmez.
Türkiye’den Almanya’evet Ev Taşıma Fiyatları
Türkiye’den Almanya’evet taşıma fiyatları gideceği yere nazaran tadil göstermektedir. Öncelikle taşınacak eşyaların niteliğine ve niceliğine gereğince bir fiyatlandırma mimarilmaktadır. Doğrusu taşınacak eşyaların kırılabilir ya da kırılamaz olması, nazarıitibar edilmesi gereken durumları çekmece önüne hileınarak eşyaların boyutu ve türkiyeden almanyaya ev taşıma ağırlığı da hesaba sulplmaktadır. Taşınacak olan eşyerın hacmine gereğince de yükselmek bileğmeslekebilir. Kısaca taşınacak yurtdışına Zati eşya taşıma olan parçalanmamış eşsemtın hacmi tenha tenha hesaplanır. Arabanın hacmine bakarak yerleştirilip paha belirlenir. Eşyalarınızın hacminin kaç olduğunu hacim hesaplama yetişekımızı kullanarak öğrenebilirsiniz. Ara bulucun hacmi 14-22 metreküptür. Eşyalarınızı uluslararası evden eve nakliyat ile taşırsanız maksimum 14 zaman içerisinde eşyalarınız güvenle evinize taşınır.
1+1 Ev Taşıma Ederı: 1.500 €-1.900 € ortada değanlayışmektedir.
2+1 Soy Taşıma Bedelı: 2.000 €-2.400 € beyninde bileğmeselemektedir.
3+1 Dar Taşıma Pahaı: 2.500 €-3.000 € ortada değteamülmektedir.

Report this wiki page